Kako odabrati idealnu maskaru?

Trepavice

Da li postoji išta gore nego kada kupite maskaru i nakon što je nanesete shvatite da nije ono što ste očekivali? Velika dostupnost kozmetičkih brendova je veća nego ikad pre i upravo zbog toga je teže odlučiti kome dati svoje poverenje. Međutim, postoji nekoliko trikova koje treba da znate ako želite da pronađete savršenu maskaru za vas.

Definišite rezultat koji želite da postignete?

Neke maskare će vam dati dužinu, neke volumen, a neke uviti vaše trepavice. Mada, ako nas pitate, dužina i volumen je ono što svaka žena želi da postigne od svojih trepavica. Duže trepavice i pune volumena uvek odaju utisak svežeg, otvorenog, zavodljivog izgleda. Zato dobro razmislite koji efekat želite da postignete i koja maskara vam može pomoći u tome. Ako želite da izgledate dobro svaki dan, nisu vam potrebne teške maskare koje morate da nanesete u nekoliko slojeva i da izgledate zapaženo. Potrebna vam je lagana, ali dugotrajna maskara koja će dopreti do svake vaše trepavice.

Da li kupujete maskaru od poznatih brendova samo zato što su poznati?

Ako je vaš odgovor da, ovo je jedna od najvećih grešaka koju pravite. Jer vrlo brzo ćete shvatiti da to nije merilo vašeg zadovoljstva. Uvek pratite šta prave žene preporučuju i proverite da li proizvod ima sliku takvih žena negde na web stranici. To će biti najbolji dokaz kvaliteta.

Nikad više ne želite da vidite grudvice ili mrvice?

Crne tačke oko očiju su ono što svaka žene ne voli da vidi kod sebe, jer tada sva šminka pada u vodu. Treba da zante da se ne radi o vama, već o maskari. Izbegavajte one koje su vam se pokazale da se u tokom dana isušuju i ostavljaju grudvice ili fleke.

Čestitamo, pronašli ste maskaru koja Vam odgovara!

Ako ste pročitali sve važne stavke i pitate se: koja maskara to ispunjava vaše kriterijume, odgovor je: Active Luxe Lash GLAMOUR maskara . Dizajnirana i napravljena tako da vas neće razočarati. Dugotrajne trepavice pune volumena sa sastojcima prirodnog porekla. Isprobajte i garantujemo da će vam zauvek postati omiljena!

PODIJELI ČLANAK:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.