Posted on

Pametna kozmetika – narejena samo za tvoj tip kože

Nega obraza je nepogrešljiva lepotna rutina vsake ženske, ki skrbi zase. 

Pod bremenom vsakdanjega življenja so potrebe kože vsak dan večje in zahtevnejše, zato je skrb za kožo resnično pomembna. A kako vemo, kaj naša koža zares potrebuje? Tako, da hodimo na drage tretmaje in preglede kože? Ne nujno.

Danes je nabor kozmetičnih proizvajalcev ter izdelkov resnično pester in vsi ponujajo izdelke, ki naj bi naši koži odgovarjali in na njej pustili čudeže. V nakup nas prepričajo zanimive reklame, lepe fotografije ter zvezdnice in influencerke, ki predstavljajo obraz izdelka. Ali to pomeni, da bo takšna krema resnično odgovarjala naši koži in učinkovito odpravila ter preprečila težave? Je mogoče, da iste sestavine in formula v eni kremi odgovarjajo na tisoče ženskam, različnim tipom kože in odpravljajo različne težave? Prepričani smo da ne. 

Vsaka koža je različna, unikatna in potrebuje individualno obravnavo. Žal pa nas večina svoje kože sploh ne pozna, ne poznamo kozmetičnih izdelkov, še manj pa njihovih sestavin. Da bi odpravili in preprečili težave ter pomanjkljivosti na naši koži, moramo najprej identificirati problem ter tip kože, nato pa poiskati ustrezno formuliran izdelek – to pomeni, da izdelek vsebuje kozmetične sestavine, ki so namenjene točno določenemu problemu in blagodejno delujejo na kožo.

Če se soočaš z rdečico in širokimi, vidnimi porami, ti krema proti gubam ali krema proti mozoljem ne bo dosti pomagala. V tem primeru potrebuješ kremo, ki bo delovala neposredno na odpravljanje rdečice in vidnosti por, hkrati pa preprečila dehidracijo kože ter nastanek gub in mozoljev. Si predstavljaš kako pametna bi bila takšna krema: delovala bi na točno določeno težavo, hkrati pa preprečila nastanek novih težav!

Živimo v času napredne tehnologije, s katero je vse to mogoče! V začetku letošnjega leta smo ženske iz podjetja Derma-Luxe Cosmetics lansirale novo linijo Pametne kozmetike Active Luxe Cosmetics. Izhajale smo iz dejstva, da večina žensk svoje kože ne pozna dovolj dobro in da zaradi nasičenosti trga ne znajo izbrati pravega izdelka zase. Mnoge ženske tako porabijo veliko denarja za preizkušanje različnih krem, a so na koncu razočarane, saj se stanje kože zaradi tega kvečjemu še poslabša. 

Na spletni strani lahko rešiš pametni skin test, ki ga v ozadju vodi umetna inteligenca in omogoča napredno analizo kože. Test lahko opraviš popolnoma brezplačno tako, da odgovoriš na nekaj kratkih vprašanj, ki so uvod v analizo kožo in naložiš svoj selfie (fotografijo svojega obraza). S pomočjo inteligentnih algoritmov bo sistem skeniral tvojo fotografijo in postavil zelo natančno diagnozo kože. Paziti moraš le, da natančno upoštevaš navodila za slikanje – da je tvoja koža popolnoma čista in da se slikaš na naravni svetlobi.

Ko je tvoja koža skenirana in prejmeš analizo, ti sistem ponudi kremo, serum in tonik ali micelarno vodo s skrbno izbranimi sestavinami ter formulacijo, ki bo delovala izključno in samo na tvojo težavo. Če se odločiš za nakup, ti izdelke  na podlagi pridobljene analize v laboratoriju izdelamo samo zate, prejela pa jih boš v embalaži, na kateri bo natisnjeno tvoje ime.

Načelo je resnično preprosto, a tako močno – vsaka ženska je edinstvena in vsaka koža je edinstvena. Pametna kozmetika Active Luxe deluje na točno določen problem tvoje kože.

Izdelki po meri vsebujejo visokokavostne sestavine, brez silikonov, parabenov in sintetičnih barvil.