SPOZNAJTE NAS

Smo Dragana, Polona, Ana, Nina, Ivana, Maruša in Sandra.

Hvala, ker si z nami in ker veš kako pomembna je nega kože! Z veseljem bomo odgovorile na vsako tvoje vprašanje!

Zaupaj nam čim več o svoji koži, da bomo lahko izdelale popolne izdelke samo zate. 

INVESTICIJA VASE

Lepotni filtri so super, ampak še boljša je prava, negovana koža

Odkrivanje lepotnih izdelkov, ki ohranjanjo mladostno in predvsem zdravo kožo, je nekaj, čemur v podjetju Medilip d.o.o. sledimo že več let.

Razvijamo in preizkušamo nove formule, tehnologije ter postopke izdelave, ki blagodejno vplivajo na kožo in jo ohranjajo mlado. Poslušamo tvoje želje in potrebe, ki jih uspešno zapakiramo v najboljše kozmetične izdelke, narejene čisto po tvoji meri.

Vse to ustvarjamo v lastnem laboratoriju, v Celju, kjer smo obdani z zelenim gozdom in mirom. Prvi v Sloveniji smo izdelali Active Luxe Bio Active naravno kozmetiko, narejeno s pomočjo ekstrakcije superaktivnega CO2. Gre za najnovejšo ekološko metodo pridobivanja kozmetičnih sestavin. Sestavine, pridobljene s to metodo, so najčistejše, naravne in popolnoma varne.

Mogoče se poznamo že od prej. V našem laboratoriju pod imenom Derma-Luxe Cosmetics ustvarjamo tudi najbolj priljubljene izdelke za rast trepalnic, obrvi in las, katerim zaupa že več kot 120.000 Slovenk.

Naši certifikati so pokazatelji naše osebne in profesionalne filozofije: prijazno živalim in okolju.

NAŠA VIZIJA

Ne želimo da ženske sledijo nam, ampak mi njim! 

Rade rečemo, da smo mali tim z velikimi ženskami, ki vso svoje znanje, strokovnost in spretnosti vlagamo v uspešne zgodbe in predvsem to, da bi se vse ženske počutile videne, pomembne in samozavestne v svoji koži.

Želimo si, da v svetu lepotnih filtrov in lepotnih operacij ostajamo zveste svoji naravni lepoti. Zato se vsak dan pogovarjamo z ženskami, jih poslušamo in izhajamo iz njihovih težav.

Ne sledimo zadnjim marketinškim trendom ampak sledimo pristnim ženskam. Poslušamo ženske in prav to se odraža tudi v naših kozmetičnih izdelkih.

Naložbo “MEDILIP s strojnim učenjem podprte digitalne storitve in digitalna personalizirana proizvodnja kozmetičnih izdelkov” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo COVID-19, v višini 87.952 EUR. (www.eu-skladi.si)