DOBRO ZA KOŽO IN ZA OKOLJE

V našem podjetju verjamemo, da se skrb za naš planet začne pri posamezniku, pri njegovih izbirah, dejanjih in prizadevanjih. Pri izdelovanju kozmetike uporabljamo izključno čiste tehnologije z minimalnim vplivom na okolje.

Si vedela, da smo pred kratkim izdelali kozmetično linijo iz bučnega olja s pomočjo ekstrakcije superaktivnega CO2 – gre za proces, ki je okolju popolnoma neškodljiv in iz buč iztisne le najbolj čiste in varne sestavine. Tehnologija s superkritičnim CO2 je metoda prihodnosti. Znanstveno dokazano jo odlikujeta dve veliki prednosti: sestavine iz bučnih semen ohranijo svojo aktivnost in naravno pestrost, z vidika varnosti in okolja pa sodi med eno najbolj zelenih, okolju prijaznih metod. Ker imamo lastno proizvodnjo, skrbno odločamo o vsakem koraku in izbiramo le najboljše sestavine in varne materiale. Za končne izdelke smo izbrali aluminijasto embalažo.

TRAJNOSTNO IN EKOLOŠKO

Aluminijaste stekleničke in posodice so primerne za večkratno uporabo, so varne in se jih lahko reciklira. S tem pripomoremo k preprečevanju onesnaževanja našega planeta. Aluminij je nasploh odlična izbira za kozmetične izdelke, zagotavlja UV zaščito, ohranja kvaliteto izdelkom ter tako podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Aluminijaste stekleničke lahko enostavno operete z vodo, tudi v pomivalnem stroju in jih ponovno uporabite.

Želeli smo, da je tudi paket, v katerem prejmeš naše izdelke, okolju pijazen . Izbrali smo papir in kartonasto embalažo iz naravnih materialov, izdelke pa zavili v trajnoste vrečke iz blaga za ponovno uporabo.