Posted on

Dokončna zmaga nad gubami!

Če ste tudi vi med tistimi, ki ste preizkusili vse možne kreme proti gubam, serume za pomlajevanje kože, različne kozmetične tretmaje in domače trike, pa gube še vedno niso izginile, berite dalje.

SUPERAKTIVNI CO2 ZA SUPER AKTIVNO REGENERACIJO KOŽE: TO SMO RAZVIJALI ZADNJI 2 LETI

Postali smo prvi v Sloveniji, ki smo uporabili ta prefinjen način izdelave, da bi na vaš obraz prinesli le najčistejše sestavine, ki bodo preprosto izbrisale gube.

Kako? Vsa hranila v inovativni naravni kozmetiki Active Luxe smo pridobili iz avtohtone slovenske buče. To dragocen pridelek vsebuje semena, katerih olje je bogato z vitaminom Ecinkomomega-3 in omega-6 maščobnimi kislinami ter antioksidanti. Prav te sestavine so vrhunski borci proti prostim radikalom, ki ohranjajo mladost. Poleg tega bučna semena vsebujejo številne druge vitamine in minerale, ki napnejo kožo in ji dajo zdravmladosten sijaj.

POSEBNOST INOVATIVNE NARAVNE KOZMETIKE ACTIVE LUXE

Vse te izjemno hranljive in koristne sestavine iz buče pridobivamo z ekstrakcijo superaktivnega CO2. Gre za čist, popolnoma ekološki proces, z minimalnimi vplivi na okolje. Celoten postopek je bil izveden v sodelovanju s Fakulteto za farmacijo Univerze v Ljubljani, kar je dodatno zagotovilo učinkovitosti izdelkov ekološke kozmetike Active Luxe Cosmetics. Lahko torej rečemo, da so prednosti slovenske buče segale z njive naravnost na vaš obraz, da je vaša koža navlažena, napeta, mehka in gladka.

ODKRIJTE SERUME IN KREME ZA OBRAZ ACTIVE LUXE

Naravna kozmetika Active Luxe zaenkrat sestoji iz 9 izdelkov, ki so prilagojeni točno vašim potrebam, torej tistim delom obraza in telesa, ki potrebujejo popolno nego. To so krema za obraz proti gubamdnevna krema za obraz in nočna krema za obraz, pomlajevalni serum za obraz in pomlajevalni serum za očihranljivo maslo za telovlažilno mleko za telohranljiva krema za roke in micelarna voda. Vsem je skupno to, da delujejo takoj, že od prvega nanosa boste imeli na koži mehak in žameten občutek. Vsi izdelki vsebujejo skvalan, ki zagotavlja hidracijo skozi ves dan. Poleg posameznih izdelkov smo pripravili tudi negovalne sete, ki jih lahko kupite po promocijski ceni.

EMBALAŽA, KI JO LAHKO PONOVNO UPORABITE

Pri izbiri embalaže smo prav tako pazili, da so vsi materiali naravni. Tako smo to okolju prijazno zgodbo popolnoma zaokrožili v novi inovativni naravni kozmetiki Active Luxe Cosmetics. Embalaža je narejena iz naravnih materialov in oblikovana tako, da jo je mogoče ponovno uporabiti ali reciklirati. Če želite svoji koži zagotoviti novo osvežitev in se znebiti gubic – naročite zdaj! Če želite le preizkusiti, smo pripravili tudi vzorce po nižjih cenah.