AKTIVNI SERUM ZA RAST OBRVI

42,95 

 Za naravno goste in močne obrvi že v 4 tednih. Pospeši rast obrvi tudi na mestih, kjer obrvi zaradi prepuljenosti ne rastejo več.

OBNOVITE, POPRAVITE IN SPODBUDITE RAST OBRVI TUDI NA MESTIH, KJER STE JIH PREPULILE

  • Inovativni Derma-Luxebrow serum za rast obrvi je zasnovan z uporabo močne in klinično testirane tehnologije, ki oživi obrvi z globinsko stimulacijo dlačnih mešičkov.
  • Edinstvena formula iz kompleksa aminokislin, hranljivih snovi, vitaminov skupine B, vitamina E in antioksidantov vidno pospeši rast obrvi, jih okrepi, zgosti in neguje.
  • Formula vključuje klinično preizkušeno učinkovino, ki dokazano izboljšuje strukturo obrvi, podpira njihovo obnavljanje in pospešuje rast obrvi

TUDI VAŠE OBRVI SO LAHKO NARAVNO GOSTE IN MOČNE, BREZ ZAMUDNEGA ZARISOVANJA

  • V kliničnih testih je uporaba seruma za rast obrvi Derma-Luxebrow vplivala na izboljšanje videza gostote obrvi, zaradi česar so bile obrvi videti polnejše, gostejše in temnejše.
  • Serum za rast obrvi Derma-Luxebrow s svojo inovativno formulo ne le zgosti vaše obrvi temveč tudi preprečuje izpadanje obrvi in njihovo lomljenje.
  • Serum za rast obrvi Derma-Luxebrow je varen tudi za tiste z občutljivo kožo.

MNENJA UPORABNIC

Sara P.: “Moje obrvi so bile zaradi pretirenega puljenja že čisto tanke in redke. Po priporočilu prijateljice pa sem pričela uporabljati Derma-Luxebrow serum. Rezultati so bili vidni zelo hitro. Zadovoljno lahko priznam, da so moje obrvi ponovno polne in močne.”

Maja K.: “Z rezultati uporabe Derma-Luxebrowa sem izjemno zadovoljna. Moje obrvi so spet goste. Priporočam ga vsem, ki želijo imeti lepe obrvi.”

DERMA-LUXEBROW SERUMU ZA RAST OBRVI ZAUPA ŽE VEČ KOT 50.000 ZADOVOLJNIH UPORABNIC

“Po 1,5 mesecu so mi spet začele rasti obrvi. Prej sem si jih 10 let pulila in so res bile redke. To je čudež.” Simona, 11. 2. 2021 (ocena 5)

Struktura obrvi se razlikuje od strukture trepalnic, zato je zelo pomembno, da izberete serum, kjer so učinkovine posebej izbrane za krepitev vaših obrvi, ki se začne že v globini dlačnega mešička. Derma-Luxebrow serum za rast obrvi je prvi serum na tržišču, ki je namenjen izključno negi in rasti obrvi in je zaradi tega dokazano učinkovit.

Aktivne učinkovine Derma-Luxebrow seruma negujejo vaše obrvi, jih krepijospodbujajo rast tudi na mestih, kjer ste jih prepulile in tako pomagajo pri odpravljanju nepravilnosti preteklega asimetričnega oblikovanja obrvi.

V SAMO 4 TEDNIH BOSTE OPAZILE PRVE REZULTATE, GOSTEJŠE IN MOČNEJŠE OBRVI

Derma-Luxebrow serum za rast obrvi enostavno nanesite le enkrat dnevno. Priporočamo zvečer, ker je faza rasti dlak ponoči hitrejša. Za najboljše rezultate uporabljajte Derma-Luxebrow serum za rast obrvi vsak dan vsaj 60 dni, potem pa vzdržujte želeno stanje vsak drugi ali tretji dan.

UPORABA

  1. Pred uporabo Derma-Luxebrow seruma za rast obrvi si očistite predel okoli obrvi.
  2. Derma-Luxebrow serum za rast obrvi nanesite na očiščeno in suho kožo tik pod lokom obrvi in/ali na ostalih področjih, kjer so obrvi tanke in redke (kot prikazuje skica) .
  3. Pri nanašanju Derma-Luxebrow seruma za rast obrvi je potrebno paziti, da tekočina ne steče v oko.

Kdaj nanašamo Derma-Luxebrow serum za rast obrvi?

Derma-Luxebrow serum za rast obrvi nanašamo enkrat dnevno, najbolje zvečer. Pogostejša uporaba ni potrebna, saj aktivna formula Derma-Luxebrow seruma za rast obrvi zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine za uporabo samo enkrat dnevno. Ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza polnih in gostih obrvi priporočljivo, da Derma-Luxebrow serum uporabljate 1-2 krat na teden.

Navodila za uporabo si prenesite tukaj.

SESTAVINE

Vse učinkovine so skrbno izbrane, preverjene, dokazano učinkovite in varne za uporabo! Izdelek ni testiran na živalih.

OPIS, UPORABA, SESTAVINE

Reši skin test in ugotovi, kakšno kremo potrebuje tvoja koža. Nato mi takšno kremo zmešamo. Samo zate.

REŠI TEST


Mnenja uporabnikov

“Ne morem opisati, kako sem navdušena nad serumom. Dolgo že nisem imela tako sijoče in čiste kože! “

“Imela sem mešano kožo in nikoli nisem našla kreme, ki bi rešila moje težave. No, to sedaj pa je čudež! Koža je navlažena, hkrati pa se ne masti. Hvala vam!”

“”