PREMIUM AFTER SUN BODY YOGURT

39,95 

Hladilni jogurt za telo po sončenju. Kožo pomiri, ohladi, navlaži ter podaljšuje njeno porjavelost.

KOT PRAVI JOGURT, SAMO ŠE BOLJŠI IN BOŽANSKO LEPEGA VONJA

Izjemna puhasta struktura, ki ohranja porjavelo kožo zdravo, elastično, mehko in globinsko navlaženo.

NAŠO PREMIUM LINIJO SMO LETOS OBOGATILI Z NOVIM POLETNIM HITOM

Nebeško dišeč jogurt za telo, ki bo ohladil in pomiril kožo po sončenju. Premium After Sun Body Yogurt je vse, kar potrebuje vaša temna, zagorela koža. Sonce, morska sol in klor kožo izsušijo, zato je izjemno pomembno, da ji po sončenju nudimo kakovostno nego. Active Luxe Premium čokoladna marmelada za hitro porjavitev na soncu bo poskrbela za popolni bronze odtenek kože, z rednim nanašanjem jogurta po tuširanju, pa bo ta podaljševal porjavelost kože ter jo ohranjal mehko in navlaženo.

Premium After Sun Body Yogurt vsebuje najboljše izvlečke aloe vere, ki dokazano hladi in pomirja kožo ter kokosovo olje, ki kožo vlaži ter jo ohranja mehko in navlaženo.

OMAMEN POLETNI VONJ, KI BO ŠE DOLGO OSTAL NA VAŠI KOŽI: SLADKA VANILIJA IN POMARANČA

Izjemno lahka, puhasta tekstura hladilnega jogurta se hitro vpija v kožo in na koži ne pušča mastnega filtra. Takoj po nanosu jogurta si lahko nadanete oblačila, vaša koža pa bo še dolgo dišala po sladki vaniliji in pomarančah. Vonj, ki bo očaral in naredil poletne večere nepozabne in romantične.

ENOSTAVNA UPORABA, HITRO VPIJANJE

Po tuširanju hladilni jogurt nežno vmasirajte v kožo. Jogurt se izjemno hitro vpije, zato lahko takoj po nanosu nadanete oblačila, brez skrbi, da bi na njih pustil madeže. Za še večji hladilni učinek lahko jogurt hranite v hladilniku. Nanesete ga lahko tudi na obraz.