29%

GRATIS SERUM ZA OČI + POMLAJEVALNI SERUM

84,80  59,90  Prihrani 29%

Zaščiti občutljivo očesno področje, kjer je koža najtanjša, zmanjšuje videz smejalnih in prvih starostnih gub okoli oči.

OPIS, UPORABA, SESTAVINE


SET VSEBUJE:

Active Luxe pomlajevalni serum za obraz

DARILO Active Luxe pomlajevalni serum za oči v vrednosti 24,95 €

EDINI POMLAJEVALNI SERUM ZA OBRAZ, KI VSEBUJE OBILJE SKVALANA. OCENA 10/10.

Le dve kapljici tega eliksirja mladosti zadostujeta za izdatno nego obraza, vratu in dekolteja. Zmogljiva in napredna formula zagotavlja popolno revitalizacijo in obnovo kože, ki je po vsakem nanosu videti sijoča in mlajša. Idealen je za samostojno uporabo, še bolje pa se obnese v kombinaciji z dnevno in nočno kremo.

Serum za učvrstitev kože vsebuje ekstrakt bučnih semen, ki je izjemno bogat s skvalanom, pridobljen s tehnologijo superaktivnega CO2. Odlično učinkuje na obnovo in hidratacijo kože, ne da bi pri tem zamašil pore. Nepogrešljiv je pri zaustavljanju procesa staranja kože in krepitvi zaščitne funkcije kože. Prav zato, da pri izdelavi seruma za obraz ne bi izgubili najbolj čistih in dragocenih olj, je bila prvič v Sloveniji uporabljena metoda ekstrakcije s superaktivnim CO2 – najčistejši in okolju najbolj prijazen način pridobivanja kozmetičnih učinkovin iz rastlin.

ZAKAJ JE SKVALAN TAKO NEPOGREŠLJIVA KOZMETIČNA SESTAVINA?

Koža po 25. letu začne izgubljati maščobo. Tega ne morejo nadomestiti nobene druge sestavine, razen pogosto premalokrat omenjena in spregledana sestavina v kozmetičnih izdelkih – skvalan. Skvalan je namreč naravno olje, pridobljeno iz določenih rastlin, ki je po sestavi identično maščobam, ki se naravno nahajajo v naši koži. S staranjem se zaloge te maščobe izpraznijo in izginejo, kar povzroči dehidrirano kožo, nagnjeno h gubam. Skvalan je torej najboljša možnost, da svoji koži povrnemo naravna olja, s tem pa elastičnost in mladost.

REZULTATI REDNE UPORABE ACTIVE LUXE SERUMA ZA OBRAZ

Globoko nahranjena koža, izboljšan tonus kože, zmanjšan videz drobnih in globokih gub ter sijoč in mladosten sijaj. Obilje skvalana v serumu je skrivnost, zaradi katere so ženske na koži takoj začutile razliko. Drugi serumi namreč pogosto delujejo agresivno, saj vsebujejo preveč nepotrebnih maščob v obliki nepreizkušenih olj, ki med proizvodnjo izgubijo vse dragocene sestavine. Le-te koža težko prenaša, zato se po uporabi stanje še poslabša. To pomeni, da prvotni učinek pomlajene in sveže kože zelo hitro izgine, ostane pa mastna koža, na kateri se lahko pojavijo tudi mozoljčki in akne.

PREIZKUSI BREZPLAČNO: ACTIVE LUXE EYE SERUM ZA MLADOSTNI VIDEZ KOŽE

Active Luxe pomlajevalni serum za okoli oči zaščiti občutljivo očesno področje, kjer je koža najtanjša. S svojo izjemno negovalno formulo kožo zgladi, zmanjšuje videz smejalnih in prvih starostnih gub ter poživlja utrujeno območje okoli oči. Po vsakem nanosu daje občutek kot bi se dobro naspali. Serum za mladostni videz ima lahko teksturo, ki omogoča enostaven nanos in hitro vpijanje. Intenzivno neguje in ščiti občutljivo kožo okoli oči. Odlično se dopolnjuje z Active Luxe kremo proti gubam, dnevno in nočno kremo.

Želiš izdelek po meri?

Reši skin test in ugotovi, kakšno kremo potrebuje tvoja koža. Nato mi takšno kremo zmešamo. Samo zate.

REŠI TEST


Mnenja uporabnikov

“Ne morem opisati, kako sem navdušena nad serumom. Dolgo že nisem imela tako sijoče in čiste kože! “

“Imela sem mešano kožo in nikoli nisem našla kreme, ki bi rešila moje težave. No, to sedaj pa je čudež! Koža je navlažena, hkrati pa se ne masti. Hvala vam!”

“Ta marmelada je resnično top. Še nikoli nisem tako hitro porjavela. Tako malo sem bila na soncu, koža pa čokoladno rjava. “