MICELARNA VODA

19,95 

Nežno in temeljito odstranjuje vse nečistoče. Koža tako bolje absorbira vse aktivne sestavine seruma in kreme.

OPIS, UPORABA, SESTAVINE


ACTIVE LUXE MICELARNA VODA GLOBINSKO ČISTI IN TONIRA TVOJO KOŽO

  • Vsebuje drobne delce, micele, ki nase potegnejo vse nečistoče in ostanke ličil
  • Vsebuje naravne in izjemno nežne sestavine
  • Ohranja pH ravnovesje kože 
  • Ne izsuši kože
  • Izpiranje z vodo ni potrebno

Micelarna voda globinsko čisti in tonira kožo na obrazu ter jo hkrati mehča in vlaži. Vsebuje ekstrakt bučnih semen, ki izboljšuje in obnavljaja njeno strukturo, popravlja porušeno funkcijo lipidne bariere in preprečuje dehidracijo kože. Aloe vera kožo dodatno vlaži, hladi in pomirja  ter opravlja antioksidativno in regenerativno funkcijo.

EDINSTVENA FORMULA Z ALOE VERO IN EKSTRAKTOM IZ BUČNIH SEMEN, IZJEMNO BOGATA S SKVALANOM

Ta edinstvena micelarna voda je edina na kozmetičnem trgu, ki vsebuje ekstrakte iz bučnih semen. Ti so izjemno bogati s skvalanom. Skvalan zmanjšuje proces staranja kože ter hkrati krepi zaščitno funkcijo kože.

  1. Aloe vera (INCI: Aloe barbadensis sok iz listov v prahu): deluje blagodejno na kožo. Hladi in pomirja razdraženo kožo.
  2. Glicerin (INCI: Glicerin): mehča kožo ter ji pomaga pri boljši absorbciji in zadrževanju vlage.  Je izjemen vlažilec kože.
  3. Pantenol (INCI: Panthenol): prodira globoko v kožo in jo globinsko vlaži, prav tako pa pospešuje regeneracijo kože.
  4. CO2 ekstrakt bučnih semen (INCI: Cucurbita Peppo Seed extract): ekstrakt je izjemno bogat s skvalenom, ki se na zraku spremeni v skvalan. Gre za gosto tekočino, podobno olju, ki se hitro vpija v kožo in na njej pušča svilnat občutek. Kožo mehča in izboljšuje njeno strukturo. Obnavlja porušeno funkcijo hidro-lipidne bariere kože in preprečuje njeno dehidracijo.

Želiš izdelek po meri?

Reši skin test in ugotovi, kakšno kremo potrebuje tvoja koža. Nato mi takšno kremo zmešamo. Samo zate.

REŠI TEST


Mnenja uporabnikov

“Ne morem opisati, kako sem navdušena nad serumom. Dolgo že nisem imela tako sijoče in čiste kože! “

“Imela sem mešano kožo in nikoli nisem našla kreme, ki bi rešila moje težave. No, to sedaj pa je čudež! Koža je navlažena, hkrati pa se ne masti. Hvala vam!”

“Ta marmelada je resnično top. Še nikoli nisem tako hitro porjavela. Tako malo sem bila na soncu, koža pa čokoladno rjava. “