DNEVNA KREMA ZA OBRAZ

0,00 

Izjemno bogata s skvalanom ter orehovim oljem, ki obnavljajo vitalno hidracijo kože in jo ščitijo skozi ves dan.

OPIS, UPORABA, SESTAVINE


  • Globinsko nahrani in navlaži kožo
  • Izboljšuje tonus kože
  • Zmanjšuje pojav tako drobnih kot globokih gubic, hkrati pa kožo ohranja napeto in ji vrača mladostni sijaj

ACTIVE LUXE DNEVNA KREMA ZA OBRAZ Z EKSTRAKTI BUČNIH SEMEN

Hidratantna dnevna krema Active Luxe edina na trgu vsebuje ekstrakta iz bučnih semen, bučno olje (INCI: Cucurbita Peppo Oil) in ekstrakt bučnih semen (INCI: Cucurbita Peppo Seed extract) izjemno bogat s skvalanom, ter orehovo olje, ki obnavljajo vitalno hidracijo kože in jo ščitijo skozi ves dan. Koža je kljub uporabi ličil navlažena, gladka in revitalizirana. Ravno zato se izvrstno obnese kot podlaga za make up. Primerna je za vse tipe kože za vsakodnevno uporabo, v vseh letnih časih. 

ZNANSTVENA INOVACIJA ZA POPOLNO HIDRACIJO IN ZAŠČITO

Edinstvena kombinacija ekstraktov iz bučnih semen, izjemno bogatih s skvalanom, zagotavlja popolno hidracijo in zaščito kože skozi ves dan. V sodelovanju s fakulteto za farmacijo in katedro za farmacevtsko biokemijo smo razvili in optimizirali tehnološki postopek ekstrakcije bučnih semen s pomočjo superkritičnega CO2. Na ta način smo pridobili najbolj čiste in 100% aktivne učinkovine, ki so najbolj vroče sestavine lepotne rutine. Eden od teh je skvalan, ki  popravlja porušeno funkcijo lipidne bariere in preprečuje dehidracijo kože. 

3 IZJEMNE SESTAVINE, KI DNEVNO HRANIJO IN ŠČITIJO VAŠO KOŽO

  1. CO2 ekstrakt bučnih semen (INCI: Cucurbita Peppo Seed extract): ekstrakt je izjemno bogat s skvalenom, ki se na zraku spremeni v skvalan. Je gosta tekočina podobna olju, ki se hitro vpija v kožo in na njej pušča svilnat občutek. Kožo mehča in izboljšuje njeno strukturo, hkrati pa popravlja porušeno funkcijo hidro-lipidne bariere in preprečuje dehidracijo kože. Uporabljamo ga pri suhi in dehidrirani koži.
  2. Bučno olje – (INCI: Cucurbita Peppo Seed Oil): Olje na koži skrbi za obnavljanje porušene hidro – lipidne bariere in zmanjšuje transepidermalno izgubo vode. Izboljšuje zaščitno funkcijo povrhnjice (epidermisa) in tako kožo ščiti pred zunanjimi dejavniki. Deluje regenerativno in ohranja normalno funkcijo hidro-lipidne bariere. Bučno olje je zato idealno za suho, izsušeno in grobo kožo. Koristilo bi tudi zreli koži, zato ga lahko dodajamo v anti-age izdelke.
  3. Orehovo olje (INCI: Juglans Regia Seed Oil): Orehovo olje je pomembna sestavina kozmetičnih izdelkov. Zaradi vsebnosti vitamina E, je odlično za uporabo pri izdelkih proti staranju kože. Olje na koži ustvari zaščitni sloj, ki preprečuje izgubo vode. 

Želiš izdelek po meri?

Reši skin test in ugotovi, kakšno kremo potrebuje tvoja koža. Nato mi takšno kremo zmešamo. Samo zate.

REŠI TEST


Mnenja uporabnikov

“Ne morem opisati, kako sem navdušena nad serumom. Dolgo že nisem imela tako sijoče in čiste kože! “

“Imela sem mešano kožo in nikoli nisem našla kreme, ki bi rešila moje težave. No, to sedaj pa je čudež! Koža je navlažena, hkrati pa se ne masti. Hvala vam!”

“Ta marmelada je resnično top. Še nikoli nisem tako hitro porjavela. Tako malo sem bila na soncu, koža pa čokoladno rjava. “