Posted on

Edina anti-age krema, ki vsebuje obilje skvalana.

Pozabi na vse, kar si vedela o kremah za obraz proti staranju. Hialuronska kislina, kolagen in druge sestavine so pogosto le marketinški trik, na katerega ”padejo” mnoge ženske. Zakaj? Ker pomanjkanje le-teh NI glavni vzrok staranja kože. Glavni vzrok je pomanjkanje maščobnih celic! Šokirana? Beri dalje!

Strokovnjaki poudarjajo, da je potrebno anti-age kreme proti staranju kože uporabljati že po 25. letu starosti, saj se koža na obrazu najprej začne starati: dovzetna je za mimiko, gravitacijo, sonce, s starostjo izgublja vlago in s tem elastičnost. Ampak zakaj se kreme proti gubam priporočajo od 25. leta dalje, če ima takrat koža dovolj kolagena, da sama vzdržuje elastičnost? Koža po 25. letu začne izgubljati maščobo. Tega ne morejo nadomestiti nobene druge sestavine, razen pogosto spregledana sestavina – skvalan.

ČUDEŽNI SKVALAN

Skvalan je namreč naravno olje, pridobljeno iz določenih rastlin, ki je po sestavi identično maščobam, ki se naravno nahajajo v naši koži. S staranjem se zaloge te maščobe izpraznijo in izginejo, kar povzroči dehidrirano kožo, nagnjeno h gubam. Skvalan je torej najboljša možnost, da svoji koži povrnemo naravna olja, s tem pa elastičnost in mladostnost.

Active Luxe krema proti gubam je izjemno bogata s skvalanom. Natančneje s skvalanom, pridobljenim iz semen avtohtone slovenske buče. Prav zato, da pri izdelavi kreme ne bi izgubili najbolj čistih in dragocenih olj, je bila prvič v Sloveniji uporabljena metoda superaktivnega CO2 – najčistejši in okolju najbolj prijazen način pridobivanja kozmetičnih učinkovin iz rastlin.

IZJEMNA HIDRATACIJA

Koža z gubicami potrebuje skvalanActive Luxe krema proti gubam ima dovolj skvalana, da kožo ohranja navlaženo cel dan. S to kremo boš koži zagotovila vse snovi, ki jih izgublja s staranjem. Z njo boš obnovila poškodovano funkcijo lipidne pregrade in preprečila dehidracijo. 

Uporabnice te kreme poročajo o globoko nahranjeni koži, izboljšanem tonusu kože, zmanjšanem videzu drobnih in globokih gub ter o svežem, mladostnem sijaju. Obilje skvalana v kremi je skrivnost, zaradi katere so ženske takoj začutile razliko. Druge kreme namreč pogosto delujejo agresivno, saj vsebujejo preveč nepotrebne maščobe v obliki nepreizkušenih olj, ki med proizvodnjo izgubijo vse dragocene sestavine. Le-te koža težko prenaša, zato se po uporabi stanje še poslabša. To pomeni, da prvotni učinek pomlajene in sveže kože zelo hitro izgine, ostane pa mastna koža, na kateri se lahko pojavijo tudi mozoljčki in akne.

JE KREMA ZAME PRIMERNA?

Naravna kozmetika Active Luxe Cosmetics je bila razvita z razumevanjem žensk. Geni, življenjski slog in nega obraza se razlikujejo pri vsaki posameznici, zato Active Luxe bioaktivna kozmetika poleg fantastične kreme proti gubam vsebuje še druge izdelke za sijočo in mladostno kožo. Glede na vašo starost in stanje obraza lahko poleg kreme proti gubam uporabite tudi serum proti gubam, micelarno vodo, dnevno in nočno kremo, ki sta primerni za katerokoli starost, serum za oči, kremo za roke ter maslo in mleko za nego telesa. 

Priporočilo strokovnjakov Active Luxe:

StarostStanje na obrazuPriporočeni izdelki Active Luxe
25 – 30 letPrve vidne gubiceAnti-age krema za obrazDnevna krema za obraz
30 – 35 letGube na čelu in okoli očiMicelarna vodaAnti-age krema za obrazNočna krema za obrazDnevna krema za obraz
35 – 40 letVidne gube na čelu in okoli oči, prve gubice ob kotičkih ustMicelarna vodaAnti-age krema za obrazNočna anti-age krema za obrazSerum za oči
40 let in večGloboke in izrazite gube po obrazu, vratu in rokah Micelarna vodaAnti-age krema za obrazNočna krema za obrazSerum za očiSerum za obrazKrema za roke