NAČIN IN STROŠEK DOSTAVE

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta DPD Slovenija in Pošta Slovenija, ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan (dostava od 1-3 delovne dni, najkasneje do 5 delovnih dni).

Strošek dostave je enoten za vso Slovenijo in znaša 3,90 eur za vsa naročila, ki znašajo manj kot 50€.

Za spletna naročila nad 50 € je dostava brezplačna.

Naročeno blago bo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročen artikel. Vse pošiljke dostavlja DPD Slovenija. Neprevzeto blago, poslano s Pošto Slovenija, se lahko prevzame na pošti v 15 dneh od dneva, ko je bil naslovnik obveščen o njenem prispetju.

Za splošne pogoje DPD dostavne službe kliknite tukaj.

Za splošne pogoje Pošte Slovenije kliknite tukaj.

PREVZEMNO MESTO

Naročene izdelke lahko po želji prevzamete tudi v skladiščnih prostorih podjetja na Prvomajski 18a, 3000 Celje, po predhodnem telefonskem dogovoru.

POŠKODBE IZDELKA

Kupec je dolžan pri prevzemu izdelka pozorno pregledati embalažo in njeno vsebino. V primeru poškodbe izdelka je kupec dolžan na poškodbo takoj opozoriti dostavljalca. Kupec je dolžan skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik, posebej pozorno pa izpolniti rubriko o stanju embalaže in izdelka. Kupec bo odstopil poškodovan izdelek, ki bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške Medilip d.o.o. poslan na naslov pošiljatelja. Po prejemu poškodovanega izdelka bomo v najkrajšem možnem roku poslali kupcu nov izdelek. V primeru, da kupec opazi poškodbo po dostavi izdelka, vendar v največ 30 dneh po dostavi, poškodbo prijavi na info@derma-luxecosmetics.com, ali tel. št. 0(3) 548 12 34. Pogoj za prijavo poškodbe izdelka v roku 30 dni po dostavi je shranjena embalaža, na podlagi katere se ugotavlja, kje oz. kako je poškodba nastala. Zaželeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom in fotografije poslane na naslov info@derma-luxecosmetics.com. Vse kasnejše reklamacije poškodb izdelka prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi naše podjetje ne more rešiti.

MNENJE, PREDLOGI

Vaši predlogi in komentarji so dobrodošli. Pišete nam lahko na mail: info@derma-luxecosmetics.com

Vsakega mnenja smo zelo veseli, za kar se vam iskreno zahvaljujemo!